Translate

pondělí, srpna 29, 2016

Sýr opět středem pozornosti, opět pozornost sklouzla k úplně jinému tématu.

Od sýru přes Zemana, k pochopení sebe sama 


Tak a zoubky se opět ozvaly, jeden večer, už jsem se znova cítil tak divně jak minule, a opět se dostavila zprvu slabá bolest zubu, ovšem ráno už mě probudila bolest značná a do odpoledne jsem se potil, kroutil a skučel v posteli, jelikož už na to nemám moc nervy, říkal jsem si zajdu na pohotovost a už to seru. Ovšem, ta bolest byla tak silná že jsem si říkal že tam ani nejsem schopen dojít. No tak jsem zkoušel všemožné.. Opět nic, a sýr jsem zrovna neměl, tak jsem zašel do hrušky, a ejhle gouda není !! Co teď.. tak jsem vzal jaký byl..
 V ledničce jsem našel poslední dva plátky sýru, které jsem si hodil k číně na hranolky a nechal trochu zapéct. No bylo ho málo, ale pozitivní účinek byl opět rychlý a ještě párkrát pokud se toto stane, tak to budu považovat za faktum. Doposud, si ještě nejsem úplně jistý... přeci jen, mohlo to být i něčím jiným, ale to je hlavně pro ty chytráky kteří si musí vše nejdřív 10x zopakovat aby to mohli brát za fakt.. Mno já mám zdravý rozum, ale ten lze lehko oklamat, takže z tohoto důvodu ještě 1x pokud se to opět stane, bude to už po 3. se stejným výsledkem. Pak to začnu šířit mezi lidi jako možný lék, i prevence zubního kazu. Rád bych věděl zdali to takto dobře funguje jen na mě, nebo jestli by to nemohlo být takto u všech. Což by byl úžasný objev pro všechny.  Fakt nekecám, a o zubech toho vím víc jak kdejaký zubař. To neříkám proto, že bych se chtěl nějak chlubit, to vůbec né, já si nepotřebuji honit ego, mě stačí když jsem spokojený, a víc k životu nepotřebuji.. Občas to naplnění je potřeba, ale jinak nejsem náročný.

To proč to zde píšu je pro vás, jenže problém je v tom, mi důvěřovat že jo.. Ani se vám nesnažím vnutit že byste měli každému věřit. Sám moc dobře vím co jsem byl zač, a uvěřit mi by byla vaše největší chyba. Neboť jsem byl opravdu vypočítavá svině. Možná že když už zamnou bude několik let, upřímné a prospěšné práce, že poté mi důvěřovat bude více lidí. Mě jde o důvěru jen proto, že pak si můžete nechat pomoct. Nikdy z nikoho nebudu vytahovat peníze. Dokonce bylo-li by to třeba, byl bych ochoten na vlastní náklady někomu pomoct. Jen proto abych dokázal že mě může člověk plně důvěřovat. Od jisté doby jsem né věřící, ale vědící.. prostě vím že bůh je to je prostě jistota. No a když vám toto dojde, tak vám dojde i to, že nesmírně záleží na tom jací jste.. Už zkrátka ta špatná stránka mě, není, nedovedu dělat něco když vím že si tím seru do vlastního hnízda a to ani netuším jak moc.. Abych se přiznal, to co dělám, dělám i pro sebe, ale max. z 1/2 prostě já nechci nic co si nezasloužím, pokud bych našel milion, tak bych ho použil buď na pomoc potřebným, nebo k zastavení mafie v čele našeho státu a k udělání pořádku, tak ať zde co nejmíň lidí trpí, a co nejvíc lidí žije spokojeným životem. Dyť přece o tohle by mělo jít každému ! Co si myslí zlý člověk když páchá zlo, kam si myslí že ho to dovede ? Čeho dosáhne ? Jaký to má jiný smysl než v podobě hmotného pozlátka ? Dyť to je do nebe volající hovadina.
 Dělal jsem ji ale také a byl jsem v tom fakt, dobrý.. což není nic čím bych se moch chlubit právě naopak to dokazuje jaký blbec jsem býval. Ono moudrý člověk řekl, že člověk má na cokoli. Že pokud člověk chce tak to dokáže, ať je to cokoli, mno a já si řekl co můžu tak chtít abych vyvážil ty mé hříchy, a první co mě napadlo, když to teda dokážu, tak chci změnit svět, chci vymýtit ze světa to umělé nepřirozené utrpení. 99% lidí. Nerad to ale někomu říkám, jednak proto že to nedělám kvůli slávy, zkrátka ano našel jsem se, je to k nezaplacení, ovšem má to i druhou stranu, stejně jak jsem začal prožívat vše to pěkné a příjemné co život nabízí, stejně tak intenzivně na mě působí to co člověk dovede.. Když jsem viděl dokument z 2sv, málem jsem se vybulil, až moc jsem se vcítil do kůže těch co to peklo zažili, že se mi udělalo fyzicky špatně, žaludek se sevřel a připadal jsem si jak ještě nikdy, ono to už nebyly jen nějaké obrázky, pochopil jsem že to bylo skutečné peklo na zemi, přiznám se že to bylo prvně kdy jsem se nezvládl na ten dokument dotívat, vypnul jsem jej ve chvíli kdy v něm bylo řečeno: "teď vám ukážeme skutečné záběry, neodvracejte zrak dobře se podívejte na tu hrůzu..  " a přitom otvírali dveře pece... čekal jsem všemožné, ale že tam bude napůl shořelá mrtvola v poloze u dvířek v poloze kde se zoufale snaží dostat ven, to už bylo moc, a mě bylo na špitál tehdy jsem si plně uvědomil co byla 2sv. a řeknu vám jedno, pokud se nestihneme probrat, tak nás čeká to samé jen ještě horší, což si já a asi nikdo na světě neumí představit , kdo se mě zeptal, tak potom co sem odpověděl nebylo jiných než silně pochybných reakcí, někdo se jen usmál, někdo klasicky, ty hovno ty nic nezměníš. Většina lidí vůbec nechápe že to dělám čistě pro dobro všech, že zkrátka nechápou to proto že nikdo nehne prstem zadarmo. No a obzvlášť mě znají všichni jako někoho komu penízky velice voní a taky jo, byl bych všeho schopen. Reakce okolí byla nečekaná, říkal jsem si že mě okolí spíš podpoří ale kdeže, jakoby se v nich projevil sám ďábel a snažil se mermomocí mě odradit. Jenže já jsem rozhodl a už znám tyto reakce, to je jediné co umí okolí dokonale, znechutit vám snahu, nebo podkopávat důvěru v sebe sama.. To ale na mě už dávno nepůsobí. Jelikož všichni se mi smáli, když se mě ptali proč se nebavím, proč nejdu chlastat proč nejdu tam tam... Říkal jsem vždy já hledám, hledám pravdu, se smíchem a opovržením odcházeli se slovy stejně ji nenajdeš... Zpočátku mě to ubíjelo, potom ale jsem se vzepřel a řekl tak a já to najdu ! Najdu a ten zrak vám všem vytřu! A taky že jo, chvíli to sice trvalo, ale našel jsem co jsem hledal, tím jsem byl já sám, našel jsem sám sebe.. Pochopil jsem zpětně vše co jsem absolutně nechápal a úspěšně potlačoval a přehlížel.  Mno ale opět, nastal tento problém, ze sýru jsem se dostal k duchovnímu probuzení.

 Ono začínám mít problém sdělovat jakoukoli informaci, jednak z důvodu že abych ji komplexně sdělil se všemi vedlejšími aspekty, tak musím být schopen ji vůbec celou udržet v hlavě a jednak taky to že málokterá informace, málo který problém se dá stručně vysvětlit a dovolím si říct, že každý problém v životě zahrnuje i duchovní sféru.. Že zkrátka buď pochopíte vše, a dojdete k tomu probuzení co hrstka lidí na planetě, nebo nepochopíte nic.. Ono vidím hodně lidí, kteří mi připadají jakoby hledali stejně jako já, dlouho jen mi připadá že to nedotáhli dokonce z důvodu strachu, vyděsilo je to co nacházeli, pochopili a řekli to stačí už toho vím dost a dál už nejdu.. Typický je náš prezident, ten měl na Vysočině dost času k tomu najít sebe sama, vzhledem k jeho projevu, jsem byl přesvědčen že se našel, pak jsem ho viděl s cigárem v hubě.. a říkám si tak se nenašel.

 Nechutná, nikdy a nikomu kouření, je to nepřirozené, a důkaz můžete vidět v okamžiku potáhnutí, pozorujte reakci kuřáka po vdechnutí kouře. 99% kuřáku se zašklebí, dají najevo nechuť a odpor aniž by to tušili ihned po tom vám dají najevo jak moc jim to chutná. :D Dalším faktem je že, právě je to elektronická cigareta co chutná a můžete si vychutnat, neboť tam nic nehoří, vdechujete výpary. Kde dovedete rozeznat chuť dané látky. Nevzniká vám žádný odpad, a většinu nikotinu nespálíte, jak je to u klasických, ale využijete. Takže to že prezident kouří je důkaz jeho duchovní nezralosti.. Na jednu stranu je velmi chytrý a moudrý, a možná to myslí i dobře.. Ovšem to že kouří a ještě to blbec propaguje a má okolo toho blbé kecy, navíc si nenechá poradit a přesvědčit se ... Tohle zkrátka potřebuje ještě mnoho let sebepoznávání až pak by mohl uvažovat o zodpovědné pozici. Ovšem pozor, prezident je blbec na druhou !! Kvůli jeho zdravotnímu stavu ! Dyť on sotva žije a vypadá jakoby se měl každou chvíli rozpadnout..Má cukrovku.. On se asi nikdy nesnažil přestat kouřit, jinak by ihned po příchodu e-cigarety pochopil jaký to je přelomový vynález, a zcela vážně, si jeho vynálezce zaslouží několik světových ocenění. Jelikož je zde tabáková mafie, tak leda na Ecigaretu uslyšíte samé lži a špínu.

Dovolím si říct, že člověk v dnešní době kouřící, důkazem, duchovní nezralosti a taky důkazem primitivní téměř nulové moudrosti. Náš prezident zkrátka došel někam kde si myslel ano, to jsem pochopil něco převratného toho musím využít, a povedlo se, je prezidentem, jenomže, ten vůl se měl uklidnit a přemýšlet dál, zjistil by že kouření je naprosto nepodložená absolutní lidská hloupost, neřeknu kdysi, ale dnes kdy se dobře ví že to co na kouření škodí je ten dehet, a látky vzniklé spalováním, to co způsobuje závislost, je NIKOTIN. A člověk co tvrdí že cigáro je cigáro, že z elektroniky se nezakuří. Lže sám sobě, a dělá ze sebe blbce. Tak jako vám hodně kuřáků řekne, že mě to chutná... LEŽ ! Nechutná a pokud to někdo tvrdí, tak je tak oblblý, že přesvědčuje o tomto nesmyslu sám sebe.

 Přitom, já sem kuřák od 12ti let, od 15ti jsem závislý a od té doby jsem se snažil minimálně 500x přestat. A to myslím vážně přestat. Občas jsem vydržel do odpoledne ale po tolika marných pokusech jsem se začal smiřovat, že tahle odporná věc, co mě tento stát naučil mě zničila život, jelikož to není jen o tom onemocnět, o čem se příliš nemluví je jak vám to žere životní požitky, postupně přicházíte o čích, sluch zrak, a z příjemného života se nenápadně stává nepříjemná přítěž a je vám na nic, nic se vám nechce, jste jakoby zalití v teru, nebo ve smůle, je to jak koule u nohy.. Ovšem závislost je srovnatelná se závislostí na heroinu.. Což zkrátka není sranda, a některé zdroje uvádí, že se jí nelze zbavit, jen doživotně abstinovat.. Paráda, když si to představím, tak bych raději nežil.. Smiřoval jsem se s tím že jsem si takto blbě zničil život. Bylo to nejtěžší životní období a je v něm byl jako troska, bez sil, chuti, a motivace do života, znechucen, prolezlý civilizačníma nemocemi.. Byl jsem z toho na nervy... záviděl jsem mým vrstevníkům že je nic takového nesere, oni hulí, chlastaj, serou na své zdraví a jsou spokojeni. Brzo mi došlo že jsou to primitivní jednoduší lidé, a je známo že těm ke štěstí stačí málo.. Ti od života moc neočekávají. Jejich věc, já když už se zde narodil a dožil se 20 ti tak bych rád i důstojně dožil, a proto udělám cokoli, zkrátka mám se rád, protože jsem o sebe málem přišel, a to určitě znáte, že nevíte co máte dokud o to nepřijdete. To platí u všeho.. Takže tak. :D Sry lidi ale zkrátka sýr je slabé téma, vždy se to zvrtne k tomu důležitému.. Jelikož to byla opět taková spontánní můza, nechám to být a snad se to dostane k někomu komu to pomůže. Mějte se a sýru zdar !
*Něco pro šmíráky, kteří pilně studují každé slovo a hledají důvod k mému zastavení: ( toto si číst nemusíte, je to odpověď policii. Není pochyb o tom že mě šmírujete, když né.... není na škodu s tím počítat a podle toho se chovat. Těch pár vět, mě taky nezabije, ale věřím tomu že luštíte každé slovo.
  Opět jako všechno co z tohoto pc, z této IP adresy je sdíleno, nemá nic společného s obyvateli daného místa, pc je veřejně přístupný a je používán mnou stejně tak jako každým kdo zrovna potřebuje, kdokoli si tady na tom PC může dělat cokoli, toho dotyčného už z principu neznám a nevím kdo to je ani co dělá. Spojitost mé IP a mě, ostře odmítám a předem říkám, jakékoli perzekuci se budu bránit. Tak jak mi ústava ČR dovoluje a zaručuje. Takže autorem jest neznámá osoba, střední postavy, hnědé oči, vlasy, bez nějakých poznávacích znaků, bez přízvuku, bez žádných identifikačních znaků. Taky předem říkám, že mé vizualní schopnosti jsou nulové a paměť mám velmi špatnou, obzvlášť když mě někdo do něčeho nutí. To potom nepoznám ani svůj odraz v zrcadle. Zkrátka nemyslím si, že by jste na domluvě měli zájem. Tím chci říct, že mě nikdo k ničemu nedonutí a pokud ano, tak je to klam, tedy neznamená že když něco z donucení podepíšu, že to něco vypovídá, nevypovídá to nic. Zkrátka buď to půjde po dobrém, nebo to prostě nepůjde.. Navíc jste mě vyškolili a tedy vím co čekat, tzn. že tentokrát, počítám s 48h, vydržím bez jídla, bez vody, bez přísunu vzduchu asi ne :D. Pak si na právníka vemu klidně půjčku a budu připraven to hnát i před nejvyšší soud a výše.. Prozatím jsem byl klidný i když to tak nevypadalo, to divadlo posledně, nevím zdali jste na to skočili nebo ne, ale vzhledem k té panice co nastala :D ( kdo má ty klíče kdo má ty klíče ! Rychlee ! :D,. Je ale fuk jestli jste tomu uvěřili či ne, co jsem chtěl jsem dostal. Ještě tak se naučit ovlivnit krevní tlak, a místo na CPZ bych trávil v péči bílých plášťů :D  Ale hlavně, vypadali jste jako vcelku rovní a čestní, tak bychom měli být na stejné lodi, já vím že nic špatného nedělám, jenže co kdo považuje za špatné, vystřílet exekutory a všechny zúčastněné, považujete za špatné, já za nutné v případě ochrany rodiny, doposud mi nikdo neodpověděl jak jinak ochránit svou rodinu, když vy jste připraveni a ozbrojeni k tomu mě zpacifikovat, jak asi jinak mohu ochránit ústavní práva svých rodičů. Na mém názoru se nic nemění a upřímně čekal jsem teda víc od těch psychiatrů ta baba ke které jsem šel, blbá nebyla, ale znalkyní bych ji rozhodně nenazval. Nepřijde vám ale divný výsledek vyšetření, jak může být zcela v pořádku a dopustit se takového činu, už tohle by vás mělo nutit zamyslet se nad tím kde je tedy chyba, když né ve mě, když není teda psychopat tak že by měl pravdu ? Ono když by jste dbali na ústavu. Nikdy by se nemohlo nic podobného stát, neboť ústava na toto myslí a jasně říká co je a není možné a za jakých podmínek, naprosto nic v ní není o tom že porušit právo na soukromí, majetek atd, může být prolomeno exekutorem. Právě naopak je napsáno že zákon stanoví ale to v žádném případě nemůže zákon stanovit aby to bylo v přímém rozporu s demokratickým řádem společnosti nebo s některým bodem ústavy... Jejich exekuční zákon je v rozporu s ústavou to už jsem vám ale sdělil stokrát.:D ale přenechám tu čest jinému hrdinovi. Kdyby jste policajti konečně našli odvahu postavit se společnému nepříteli, tak bych k myšlenkám někoho zlikvidovat nemohl dojít. Navíc nedávno Jiří Brančík primář psychologického oddělení vojenské nemocnice, řekl toto : 

                



*** No neměli by jste toho primáře taky sebrat ? Není to náhodou propagace násilí, navádění k ublížení na zdraví ? Ale,.. tak on chránit rodinu může a já ne ? Rozdíl mezi muslimským teroristou a exekuční hyenou je pouze v tom že exekuční hyena má za cíl připravit vás o vše a nenávratně vám zničit život, terorista jde spáchat zlo buď z bludných přesvědčení, nebo ze silné touhy po pomstě. Rozdíl je v tom že někdo může odolat exekuční hyeně a kličkovat a realivně slušně si žít.. Ovšem u teroristy si vybrat nemůže a zařve, nadruhou stranu je to mnohem milosrdnější smrt než, když vás zoufalstvím a beznadějí doženou až do fáze kdy je vám život tak nesnesitelný že myšlenka smrti je pro Oba případy si žádají tvrdých reakcí, tedy reakcí které ústava zaručuje ( čl. 23).


Žádné komentáře: